Heilige Agnes

Bunde – Heilige Agnes
Locatie: Burchtstraat 2, Bunde
Status: in ontwikkeling
Oppervlakte: 857 m² GBO
Aantal woningen: 8

Architect: Bureau Boosten Rats
Interieurarchitect: Niels Maier
Status: in ontwikkeling

Meer over dit project

De voormalige Auw Kerk ofwel Sint Agneskerk in Bunde op de Burchtstraat 2 ondergaat een gedaanteverandering, waarbij haar historische charme wordt behouden terwijl ze wordt getransformeerd tot een unieke woonomgeving.
Bureau boostenrats staat aan het roer als architect van deze buitengewone transformatie, er worden 8 woningen gecreëerd met groottes van circa 60 m², 110 m² en zelfs 190 m² woonoppervlakte.
Bij de Heilige Agnes gaan we verder dan enkel de buitenkant, we gaan voor een totaalconcept. Binnen en buiten. Het interieurontwerp van deze bijzondere woningen wordt toevertrouwd aan Niels Maier / Interior Design. Met de creatieve visie en vakmanschap zal elk aspect van de binnenruimtes worden vormgegeven, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen historische allure en eigentijds comfort.
De Heilige Agnes staat op het punt om aan een nieuw hoofdstuk in haar rijke geschiedenis te beginnen, waarbij de traditionele architectuur wordt omgevormd tot eigentijdse woonruimtes, doordrenkt met een unieke sfeer.

Meer informatie zal binnenkort beschikbaar zijn op de website www.heilige-agnes.nl.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom dit bijzondere proje

Foto's van dit project