PITground

Sittard – PITground
Locatie: Poststraat 1-3, Sittard
Status: in verhuur/gereed
Oppervlakte PITground totaal: 35.000 m² BVO
STAYground : 15.000 m² BVO / 10.152 m² GBO (wonen)
WORKground: 20.000 m² BVO (werken)
Aantal woningen: 270 (studenten/expat)

Architect: Phidias
Interieur: Dols
Aannemer: Habenu – van de Kreeke
Status: In verhuur/gereed

Meer over dit project

Een duurzame, multifunctionele en toekomstgerichte plek. Centraal gelegen in Limburg, in Sittard-Geleen. Dat is PITground. Een unieke plek waar werken (WORK), wonen (STAY) en recreëren (SPARE) samenkomen. PITground draagt bij aan bedrijvigheid, de invulling aan recreatie in de Westelijke Mijnstreek en creëert nieuwe woonbestemmingen.

STAYground
studio’s • appartementen
Naast werken is het ook mogelijk om te verblijven in PITground. Dit doe je bij STAYground. STAYground huisvest 221 studentenstudio’s en 49 expat-appartementen. De woningen worden nu gefaseerd opgeleverd en verhuurd.

De woningen worden volledig gemeubileerd opgeleverd met een maatwerk interieur, moderne zwarte keuken en stijlvolle betonlook badkamer. Elke studio heeft een ruimtebesparende hoogslaper. PITground ligt naast het treinstation van Sittard en op 10 minuten lopen van het historische centrum. Maastricht is met de trein in slechts 15 minuten te bereiken.

Bent u geïnteresseerd om een woning te huren in STAYground? Schrijf u dan in via de website van Holland2Stay; www.holland2stay.com/building-pitground.

WORKground
kantoren • werkplekken • vergaderruimtes
Dé verzamelplaats voor grote en kleine bedrijven, van multinationals tot zzp’ers. WORKground biedt ondernemers letterlijk de ruimte die zij nodig hebben. Laagdrempelig en optimaal op niveau, zodat er volledig gefocust kan worden op de core business. Door een ruime keuze in de verhuurbare meters en de garantie van schaalbaarheid is WORKground de perfecte vestigingslocatie voor een bedrijf in beweging.

Daarnaast biedt WORKground grote bedrijven die centraal gevestigd zijn de kans om medewerkers te faciliteren met decentrale locaties. Een goede mix tussen grote en kleine ondernemingen, centraal en decentraal gelegen, dát is de toekomst.

Bent u geïnteresseerd om met uw bedrijf te huren PITground? Kijk dan voor meer informatie op de website van PITground; www.pitground.com.

SPAREground
restaurant • recreatie • sport
Het is belangrijk om een gezonde en vitale (werk)omgeving te creëren, waarin je jezelf optimaal kunt ontwikkelen en kunt excelleren. Maak daarom gebruik van de interne en externe ontmoetings- en sportfaciliteiten. Hier vind je alle mogelijkheden om te bewegen, sporten of tot rust te komen. In het PITstop restaurant kunnen ondernemers, bewoners en bezoekers elkaar ontmoeten onder het genot van een gezonde lunch, een heerlijke kop koffie of tijdens een bruisend event.

HOLY FITground
HOLY FITground is een luxe boutique gym met high end Technogym fitnessapparatuur, gevestigd in PITground. Sporten bij HOLY FITground is meer dan alleen sporten, het is een beleving. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en toegankelijkheid staan hier hoog in het vaandel.

Het aanbod bij HOLY FITground is zeer divers. Sport onder begeleiding van een personal trainer, duik zelf de fitness in, doe mee aan een groepsles op Gym Square of dans jezelf FIT in de Dance Basement. Kom je liever tot rust? Dan is de Yoga Zone de place-to-be. En train je liever in de buitenlucht? Dat kan op de Urban Boulevard!

Werkt u bij of bent u bewoner van PITground en hebt u interesse om te gaan sporten? Kijk dan voor meer informatie op de website van HOLY FITground; www.holyfitground.com.

Foto's van dit project